Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری تقریب؛ « اپراتورها هم بسته‌های ارزان‌شان را مانند پوشک احتکار کردند» این شوخی انتقادآمیز کاربران فضای مجازی به حذف بسته‌های اینترنتی ارزان و جذاب اپراتورهاست. این اقدام اپراتورها درست در شرایطی رخ می‌دهد که دولت به تازگی قیمت پهنای باند را برای اپراتورها ٣٠‌درصد ارزان‌تر کرده است.

با این حال، آنها معتقدند که سقف و کف قیمت را رعایت می‌کنند و قانون آنها را مجبور نکرده است که بسته‌های ارزان بدهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اپراتورهای تلفن‌همراه می‌گویند بسته‌های ارزان و جذاب در واقع یک مدل بازاریابی آنها بوده است و هیچ قانونی به آنها دستور نداده که قیمت‌ها را در همان سطح نگه دارند.

با این حال ماجرا به حذف بسته‌های جذاب ختم نمی‌شود و برخی اپراتورها اینترنت رایگان شبانه برای مخاطبانشان درنظر گرفته بودند اما گویا این اینترنت رایگان شبانه هم تق‌ و لق است! ایرانسل که بسته‌های رایگان شبانه‌اش را حذف کرده و همراه اول کجدارومریز بسته رایگان شبانه می‌دهد. اپراتورها به فشار سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی اشاره می‌کنند و می‌گویند؛ آنها برای حذف بسته‌های رایگان شبانه فشار می‌آورند.

حسین فلاح‌جوشقانی، معاون وزیر ارتباطات و رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی چندی پیش تأکید کرده بود؛ اپراتورها در قیمت‌گذاری بسته‌های اینترنت، کاربران را مجبور به خرید اینترنت شبانه در کنار روزانه نکنند. او همچنین تأکید کرده بود: اپراتورها نباید با اینترنت رایگان شبانه آنها را به شب زنده‌داری تشویق کنند!

بسته شبانه اجباری برای ایرانسلی‌ها

ماجرا از وقتی شروع شد که اپراتورها و ازجمله همراه اول قیمت بسته پرمصرف ماهانه را تغییر دادند و مدل‌های جذاب و ارزان را از سبد طرح‌هایشان حذف کردند. از سوی دیگر ایرانسل هم تغییراتی در بسته‌های خود ایجاد کرد. به این ترتیب مشترکانی که فقط نیاز به ترافیک روزانه دارند، به اجبار هرماه باید ترافیک شبانه نیز بخرند و بدون اینکه استفاده کنند، آن را از دست بدهند. از طرف دیگر، ایرانسل از حجم بسته‌های پرطرفدارتر خود کم کرد تا اینطور به نظر برسد که هر دو اپراتور فعلا قصد رقابت ندارند و شرایط را به‌گونه‌ای پیش برده‌اند که مشترکانشان مجبور باشند تن به بسته‌های گران‌قیمت با حجم پایین بدهند.

مشترکان ایرانسل به اینکه این اپراتور ٥٣ بسته متعدد اینترنت دارد اما یک بسته حسابی یک‌ماهه برای مصرف مشترکان معمولی ندارند، انتقاد دارند. تمامی بسته‌های یک‌ماهه ایرانسل شبانه و از ٢ تا ٧ صبح است و ارزان‌ترین بسته‌ای که بتوان به‌عنوان بسته ماهانه استفاده کرد، ٣,٥ گیگ با قیمت ١٦.٥‌هزار تومان برای ١٥روز است که هزینه یک‌ماه آن ٣٣‌هزار تومان می‌شود.

رایتل مشتری‌مدارتر

البته در این بحبوحه گرانی و افزایش قیمت، اپراتور رایتل هنوز توانسته مخاطبان خود را راضی نگه دارد. این اپراتور اگرچه به اندازه همراه اول و ایرانسل کاربر ندارد اما هنوز تغییراتی در بسته‌های اینترنتی خود ایجاد نکرده و ترجیح داده برخلاف همراه اول و ایرانسل با همان روند سابق به مشترکان خود خدمات ارایه کند. رایتل در سال‌های اخیر اینترنت همراه ارزان‌تری نسبت به ایرانسل و همراه اول به مخاطبان خود ارایه و همچنین بسته‌های تشویقی بیشتری برای انتخاب در اختیار مشترکانش قرار می‌داد تا بتواند مشترکان بیشتری جذب کند. البته وضع رقابت بین اپراتورهای اول و دوم و اصول بازاریابی اپراتورها، نشان می‌دهد احتمالا وضع طرح‌های تشویقی رایتل نمی‌تواند طولانی باشد.

اصلاح مدل بسته‌های اینترنتی

این روزها گران‌شدن بسته‌های اینترنتی تلفن‌همراه سروصدای زیادی به پا کرده است. حذف ترافیک شبانه که یکی از جنجالی‌ترین اتفاقات در روزهای اخیر بوده، باعث شده که معاون بررسی‌های فنی و صدور پروانه سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی تازه به خاطر بیاورد ارایه بسته‌های اینترنت ترکیبی شبانه و روزانه با تعرفه متغیر غیرقانونی است و تعرفه همه‌ ساعات شبانه‌روز باید یکسان باشد.

این مقام مسئول درحالی چنین اظهارنظری داشته که بیش از یک‌سال می‌شود که همراه اول در بسته‌های پرطرفدار خود ترافیک رایگان شبانه به مشترکانش ارایه داده و حالا که این ویژگی از بسته‌های اینترنتی حذف شده، اعتراض مخاطبان را به دنبال داشته است. این درحالی است که کاربران تلفن‌همراه می‌گویند که اپراتورها در تعریف مدل جدید بسته‌های اینترنت خود، آنها را مجبور به خرید بسته‌های ترکیبی می‌کنند و کاربر مجبور است در کنار اینترنت روزانه، اینترنت شبانه نیز دریافت و هزینه‌ای برای هر دو زمان پرداخت کند.

در واقع در مدل جدید بسته‌های ترکیبی اینترنت موبایل کاربر حق انتخاب دیگری با همان قیمت ندارد و برای حجم شبانه اینترنت که تا پیش از این از سوی اپراتورها رایگان ارایه می‌شد، به ناچار هزینه پرداخت کند که این مسأله افزایش قیمت اینترنت مصرفی را به دنبال دارد. این درحالی است که ‌سال گذشته، اپراتورها در تعریف بسته‌های خود، بسته‌های اینترنت شبانه نامحدود ارایه می‌دادند که با رضایت کاربران همراه بود.

همراه اول: اینترنت شبانه را حذف نکردیم

همراه اولی‌ها می‌گویند که اینترنت رایگان شبانه را هنوز حذف نکرده‌اند. یکی از مسئولان این اپراتور درباره تغییرات بسته‌های اینترنتی همراه اول به می‌گوید: «متاسفانه اخبار درستی درباره تغییرات بسته‌های اینترنت همراه اول منتشر نشده است. ما همچنان بسته‌های شبانه رایگان را عرضه می‌کنیم. البته چندی پیش گفته شد که اپراتورها بسته‌های اینترنتی شبانه ارایه ندهند و مردم را به شب‌زنده‌داری عادت ندهند، در صورتی که این حرف اصلا درست نیست چون افراد زیادی هستند که شیفت شب کار می‌کنند و از اینترنت در این زمان بهره می‌برند؛ ضمن این‌که هنوز به ما گفته نشده این اینترنت را حذف کنیم، اما اگر این اجبار به ما اعلام شود اینترنت رایگان شبانه را حذف می‌کنیم.»

رایتل: فعلا گران نمی‌کنیم

برخلاف همراه اول و ایرانسل، اپراتور رایتل همچنان به روند سابق خود ادامه می‌دهد و تغییری نه در قیمت و نه در نوع بسته‌هایش نداده است. یکی از مسئولان این اپراتور درباره شرایط این روزهای بسته‌های اینترنتی به می‌گوید: «ما همواره تلاش می‌کنیم طبق سلیقه و نظر مردم بسته‌ها را در نظر بگیریم. تا جایی که امکان داشته باشد بسته‌هایمان را تغییر نمی‌دهیم، مگر این‌که گیگ شبانه یا روزانه‌شان را بالاتر ببریم. استقبال از بسته‌های ترکیبی رایتل بالاست و پرفروش‌ترین بسته‌هایمان آنهایی هستند که هم ترافیک شبانه دارند هم ترافیک روزانه. در ‌سال جاری هم هیچ افزایش قیمتی نداشته‌ایم و فعلا هم برنامه‌ای برای این اتفاق نداریم.»

ایرانسل: مجبور نیستیم بسته ارزان بدهیم

اپراتور ایرانسل هم که دومین اپراتور پرمخاطب در ایران است، با نوک پیکان انتقادات روبه‌رو شده است. ایرانسلی‌ها درحالی از روند ارایه بسته‌های اینترنتی به مخاطبان خود دفاع می‌کنند که در میان بسته‌های اینترنتی خود بسته ماهانه با ترافیک فقط روزانه ندارند و مخاطبان باید برای مصارف روزانه خود ترافیک بخرند. یکی از مسئولان ایرانسل که نمی‌خواست نامش فاش شود، در این‌باره به می‌گوید: «اپراتورها در ارایه بسته اینترنت و قیمت آن هیچ محدودیتی ندارند و فقط باید سقف و کف را رعایت کنند. ما همواره مدل بسته‌ها را تغییر می‌دهیم که این تغییرات براساس الگوی مصرف مشترکان است. در واقع ما با توجه به استقبال مخاطبان مدل بسته‌ها را تغییر می‌دهیم. الان هم بسته‌های جدید و مقرون به‌صرفه اینترنت همراه ماهانه معرفی کرده‌ایم که باعث رضایت مخاطبان شده است. قطعا با افزایش ارایه خدمات، قیمت بسته‌ها هم افزایش پیدا می‌کند که این موضوع نباید باعث تعجب باشد، البته همچنان بسته‌های ارزان و مقرون به‌صرفه هم داریم.»

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۰۶۶۸۴۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوران حفظ کردن دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد

زهرا سلیمانی، معلم برتر سال 1402 با بیان اینکه تدریسی را می‌توانیم اثربخش بنامیم که از فضای سنتی و محض خارج شود، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، اظهار کرد: در واقع، تدریس باید به سمت کاربردی‌شدن پیش برود.

وی با اشاره به چگونگی تدریس اثربخش، تصریح کرد: تدریس باید به‌گونه‌ای باشد که در دانش‌آموزان نهادینه شود و در زندگی به‌کار ببرند.

باید دانش‌آموزان را به سمت پژوهش سوق دهیم

این معلم برتر با اشاره به رویکرد خود در تدریس اثربخش، ابراز کرد: در این نوع تدریس همیشه درصدد بودم تا دانش‌آموزان خود را به سمت پژوهش سوق دهم. همچنین دانش‌آموزان را زمانی‌که موضوعی برایشان پیش می‌آمد، با مطالعات پژوهشی جهت می‌دادم.

سلیمانی ادامه داد: دانش‌آموزان را تشویق می‌کنم تا خودشان به دنبال یافته‌هایی که وجود دارد، بروند. جواب‌ها برای دانش‌آموزان هیچ‌گونه از پیش تعیین‌شده نبود و آنها پاسخ‌ها را تحلیل می‌کردند و تحقیق میدانی انجام می‌دادند؛ بنابراین به نتایجی که می‌رسیدند، عمیق‌تر بود، زیرا حاصل تجربه‌های خودشان بود.

خارج شدن کلاس از روزمرگی باید در اولویت باشد

وی با اشاره به بخش لالایی‌ها در تاریخ شفاهی، افزود: به هر کدام از دانش‌آموزان گفتم که لالایی‌های شفاهی مختص به پدربزرگ و مادربزرگ و پدر و مادر خود را پیدا کنید و در کلاس اجرا کنید؛ این امر باعث جذاب شدن کلاس شده بود و آن را از حالت روزمرگی خارج می‌کرد و یادگیری به سطح عمیق‌تری تبدیل می‌شد.

علاقه باید در وجود معلم نهادینه شود

سلیمانی با اشاره به بخش تاریخ محلی، ابراز کرد: مجموعه سرپوشیده زنجان یکی از موارد تاریخی بود و به دانش‌آموزانم این مورد را برای تحقیق و پژوهش پیشنهاد داده بودم؛ از آنجایی‌که این فعالیت بسیار جذاب بود، سه ماه مداوم به بازار می‌رفتند و با کسبه‌های محل به گفتگو می‌پرداختند؛ همین دانش‌آموز من به یکی از پژوهشگران حرفه‌ای و افتخاری بازار زنجان تبدیل شده است و کلیپ‌های آن به اداره کل میراث فرهنگی زنجان نیز اعلام شد.

مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد 

وی ادامه داد: برای اینکه یک تدریس اثربخش داشته باشیم و کلاسمان به کلاس ویژه‌تری تبدیل شود، اول باید در وجود خود معلم علاقه نهادینه شود، باید بپذیریم که از فضای سنتی دور شویم. دوران مطالعه کتب درسی و حفظیات صفر گذشته است؛ بلکه مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات، اینترنت و داد‌ه‌های خارج از کلاس درس باشد و از تکنولوژی روز استفاده کرد.

این معلم برتر با اشاره به اینکه دانش‌آموز باید برای جامعه مفید واقع شود، تشریح کرد: دانش‌آموزان باید حس کنند که می‌توانند با وجودشان به فضای آموزشی هویت بدهند و تاثیرگذار باشد.

دانش‌آموزان سرمایه کشور هستند

سلیمانی ادامه داد: وقتی دانش‌آموزان می‌دانند که اثرگذار هستند، علاقه‌مندی‌اشان به‌صورت ناخودآگاه افزایش پیدا می‌کند و برای رسیدن به نتایج بهتر آنها را کمک می‌کند.

وی افزود: باید به وجود دانش‌آموزان ایرانی افتخار کرد، زیرا آنها از لحاظ ضریب هوشی، قدرت تحلیل مطالب بسیار به‌روز هستند و باید از ظرفیت آنها استفاده کنیم.

سلیمانی با بیان اینکه دانش‌آموزان سرمایه کشور هستند، ابراز کرد: آنها ایده‌های فوق‌العاده‌ایی دارند. معلمان نباید به جایگاه خود غره شوند و فکر کنند که همه‌چیز‌تمام هستند، بلکه دانش‌آموزان هر کدام به‌نوبه خود ایده‌های زیادی به بنده در شکل‌گیری موزه ارائه دادند که هر کدام از آن‌ها به‌تنهایی بسیار ارزشمند است.

این معلم برتر خاطرنشان کرد: مهربانی، حال خوب، انرژی مقاضای سن دانش‎‌آموزان حال همه جامعه را بهتر می‌کند و برای اینکه جامعه پویاتری داشته باشیم به انرژی آن‌ها نیازمندیم. تا می‌توانیم باید به دانش‌آموزان و جوانان بها دهیم و از ایده‌هایشان بهره ببریم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • از خورشید فرار نکنید/ ۴ فایده نور طبیعی که نمی‌دانستید
  • سهم بازار اپراتورها از مکالمه و پیامک کاربران
  • نظرسنجی: تجربه شخصی شما درباره سرعت اینترنت بعد از افزایش قیمت
  • ممنوعیت رفت و آمد شبانه در تهران+ اطلاعیه
  • دوران حفظ کردن دروس گذشته است/ مطالعات باید مبتنی‌بر اطلاعات روز، ارتباطات و اینترنت باشد
  • توزیع ۱۰۰ بسته معیشتی در سپیدان
  • چگونه تیک‌تاک از یک اپلیکیشن محبوب به تهدیدی برای آمریکا تبدیل شد؟
  • اینترنت رایگان برای معلم‌ها
  • چند ترفند ساده برای آن‌که هوش مصنوعی، اطلاعات شما را ندزدد
  • افزایش ۱۰۰ برابری سرعت اینترنت با اجرای موفق پروژه فیبرنوری